Hoe u EINDELIJK geld kunt verdienen met het verkopen van printables

Wil je passief inkomen verdienen door printables te verkopen? Oké, vertel me hoe lang je erover hebt nagedacht? Toen ik feestversieringen maakte met mijn Cricut, wist ik dat de enige manier om mijn bedrijf te laten groeien, was om uiteindelijk te besluiten over te schakelen op printables, ondanks al mijn bedenkingen. Dus ik ben hier om je te vertellen dat je niet moet wachten tot de volgende week, maand of zelfs jaar om te leren Hoe u EINDELIJK geld kunt verdienen met het verkopen van printables.

Let op, deze pagina bevat affiliate links naar producten die ik aanbeveel. Als je iets van deze pagina koopt, ontvang ik mogelijk een klein percentage van de verkoop zonder extra kosten voor jou. Zie voor meer informatie mijn pagina over privacy en openbaarmakingen.

Hoe u EINDELIJK geld kunt verdienen met het verkopen van printables

Elk bedrijf begint als een gedachte, idee of plan. Een printables-bedrijf is geen uitzondering! Maar als je dat doel zonder actie in je hoofd laat leven, kom je niet dichter bij je printables-droom. Het is alsof je een inspirerend zelfhulpboek leest, maar het geleerde niet in de praktijk brengt. (Maak je geen zorgen, dat doen we ALLEMAAL!) Maar er is geen echte vooruitgang!

Onderneem actie door bewust te worden

Ten eerste betekent het feit dat je het idee hebt om een ​​printables-bedrijf te starten, dat je in staat bent om dat waar te maken. Laat dat even bezinken en troost je! Het universum werkt altijd in jouw voordeel, maar omdat we zo geprogrammeerd zijn dat we snel resultaten willen zien, wijzen we onszelf snel af. Kortom, je praat jezelf uit je idee voordat je zelfs maar begint. Heb je dit eerder gedaan?

Dus de volgende keer dat een bepaald idee in je opkomt, let dan op hoe je je voelt. Heeft het een glimlach op je gezicht gebracht? Beter nog, heb je gemerkt dat een bepaald idee weer in je opkomt? meerdere keer? Let op! Het is een klein maar waardevol iets om op te letten wanneer deze ideeën verschijnen. Het is luisteren naar wat je hartje begeert. Als je naar deze verlangens handelt, wordt dat geïnspireerde actie genoemd.

Vrees niet en verdien geld met het verkopen van printables

Ondanks dat duwtje van je intuïtie om die droom eindelijk waar te maken, begint de angst binnen te sluipen en merk je dat je weer vastzit aan je ideeën. In mijn recente bericht over hoe je je angsten kunt overwinnen en een printbaar bedrijf kunt starten, deelde ik dat zodra je hersenen herkennen dat je je niet op je gemak voelt, het ons een signaal stuurt om ons eraan te herinneren dat we op onze veilige plek of comfortzone moeten blijven.

Eerlijk gezegd hebben angsten de neiging om op dwaze manieren naar voren te komen. Ik heb het gevoel dat dit vooral geldt voor printables. Je vraagt ​​je misschien af ​​of de wereld meer afdrukbare verjaardagsuitnodigingen nodig heeft. Je vraagt ​​je misschien af ​​of je creaties goed genoeg zijn om de prijs te vragen die je wilt vragen. Ik ben daar geweest! Vertrouw erop dat je verlangens het nastreven waard zijn.

Verdien geld met het verkopen van printables met dankbaarheid

Bedank voor de succesvollere versie van jezelf. Zelfs als het zo simpel is als niet leven van salaris tot salaris. Begin daarna elke dag met een dankbaarheidsdagboek of een positieve gedachte om jezelf eraan te herinneren hoe goed je op weg bent om ze tot leven te brengen. Je hersenen zullen dan gedachten gaan denken die in lijn zijn met het nieuwe verhaal dat je aan het schrijven bent. Je zult gedreven worden om te handelen naar wat je wilt, ondanks de twijfels en angsten die je proberen terug te trekken. Lees meer over mijn grootste mindset-hack voor het bereiken van 20.000 aan printables.

Iets leidt tot iets

Dingen zullen beginnen te verschuiven zolang je geïnspireerde actie blijft ondernemen. Zie geïnspireerde actie als het tegenovergestelde van actie ondernemen alleen voor het geld. Consequent werken aan het maken van uw printables-bedrijf zal zowel voor u als voor anderen waarde opleveren.

Toen ik mijn eerste zakelijke baan kreeg, kreeg ik er een hekel aan. Toen ging ik naar een ander bedrijf en ik haatte het nog meer. Maar toen kwam ik uiteindelijk in de marketing terecht. Ik wist het toen nog niet, maar het universum werkte in MIJN voordeel. Ik heb de ervaring opgedaan die ik tot op de dag van vandaag gebruik in mijn printables-bedrijf.

Iets doen – ALLES – zal nieuwe ideeën opleveren. Of het brengt mensen in je leven die je kunnen helpen of een vriend kunnen worden. Misschien begin je met het verkopen van uitnodigingen omdat je vriend iets specifieks wilde voor zijn of haar feest. Misschien kom je erachter dat je dol bent op het plannen van feesten. Je weet gewoon nooit waar het leven je naartoe brengt, tenzij je actie onderneemt.

Volg je passies om geld te verdienen met het verkopen van printables

Hoewel het te mooi lijkt om waar te zijn, stimuleert je passie het verlangen om je angst te overwinnen. Het motiveert je om te blijven doen wat je hart je ingeeft en uiteindelijk in positieve resultaten te geloven.

En als je eenmaal naar buiten stapt om het grotere geheel te zien, zul je je realiseren hoe goed je in staat bent om je manifestaties tot leven te laten komen. Het volgende dat je weet, is dat je bedankt en dankbaar bent voor NIEUWE dingen, zoals het verkopen van honderden printables!

Hoe u EINDELIJK geld kunt verdienen met het verkopen van printables

Er zijn echt geen toevalligheden in het leven – ook niet als u deze blog leest! U zult worden geleid naar de dingen en kansen die voor u zijn bedoeld, zolang u uw steentje bijdraagt. En het begint allemaal bij jou en je verlangen om geïnspireerde actie te ondernemen.

Denkt u erover om een ​​printables-bedrijf te starten als bijbaantje? Doe de quiz om erachter te komen welke printables je moet maken voor een passief inkomen.

gerelateerde artikelen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

Overwin uw angsten en start een printables-bedrijf

Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden

Is de verkoop van printables te concurrerend?

Tot slot, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen hoe je EINDELIJK geld kunt verdienen met het verkopen van printables. Ik hoop dat dit u enkele ideeën geeft over hoe actie ondernemen de enige manier is om uw idee van het runnen van een printables-bedrijf te verwezenlijken. Ik help je graag het leven te vieren door middel van feestversieringen en persoonlijke ontwikkeling! Maar bovenal kom ik graag met jou in contact. Neem contact met me op via Instagram en laten we kletsen.

xox

Lindsay

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Evert45.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart