Overwin je angsten en start een printables-bedrijf

Vervult het idee om een ​​printables-bedrijf te beginnen u met angst? Spreekt u uzelf om verschillende redenen niet aan om te beginnen? Droom je ervan om het leven te leiden waar je van houdt, maar ben je bang dat je inspanningen het misschien niet waard zijn? Als iemand die dezelfde ervaring heeft meegemaakt, weet ik dat angst niet iets is waar je zomaar uit kunt springen! Daarom ben ik hier om u te begeleiden hoe u dat moet doen Overwin je angsten en start een printables-bedrijf en uiteindelijk geld verdienen met het verkopen van printables!

Let op, deze pagina bevat affiliate links naar producten die ik aanbeveel. Als je iets van deze pagina koopt, ontvang ik mogelijk een klein percentage van de verkoop zonder extra kosten voor jou. Zie voor meer informatie mijn pagina over privacy en openbaarmakingen.

Je angst is normaal en geldig

Allereerst wil ik beginnen met te zeggen dat uw gevoel van angst terecht is. Als mens zit het in onze aard om weerstand te bieden aan verandering. Misschien is dat de reden waarom we onszelf bellen gewoontedieren. We zitten liever vast in onze eigen kleine bubbel dan onszelf bloot te stellen aan het onbekende.

“Ik heb niet zoveel ideeën voor een bedrijf in printables.”

“Wat als ik niet genoeg passief inkomen verdien voor mijn printables-bedrijf?”

“Wat gebeurt er als ik geen printables-bedrijf kan runnen?”

Uiteindelijk realiseer je je dat er niets gegarandeerd is aan printables, net als al het andere in het leven. Als mensen voelen we ons erg ongemakkelijk als we niet weten wat er gaat komen. We kiezen er liever voor om in onze vertrouwde, ongelukkige omstandigheden te blijven. Zoals het citaat zegt, “De duivel die je kent is beter dan de duivel die je niet kent.”

Overwin je angsten en start een printables-bedrijf, want angst zorgt ervoor dat je vast komt te zitten in de comfortzone

Het punt is, dat soort mentaliteit voorkomt dat u kansen krijgt en weerhoudt u ervan de lonende voordelen te zien van het starten van een printables-bedrijf. Wanneer je besluit om in je comfortzone te blijven, ga je eigenlijk achteruit. En meestal heb je spijt niet dat ding doen dat steeds in je hoofd opkomt. De enige manier om erachter te komen is door uit je comfortzone te stappen en verandering te omarmen.

Overwin uw angsten en start een printables-bedrijf door verandering te omarmen

Kijk, ik snap het, misschien denk je nog steeds dat je niet getalenteerd genoeg bent en dat het starten van een printables-bedrijf te veel werk, energie en geld kost. Uw investering is het misschien niet waard.

Eigenlijk besprak ik onlangs in mijn Masterclass Hoe u uw angsten kunt overwinnen door een printables-bedrijf te starten. Ik besprak met mijn studenten hoe van alle investeringen die er zijn, de printables-business de laagste barrière moet zijn dan wat dan ook. Printables zijn een extreem goedkope manier om aan de slag te gaan met passief inkomen. En het minst angstaanjagend! Sterker nog, het kan je wonderen doen. Je mag geld verdienen terwijl je je baan van 9 tot 5 behoudt, je krijgt een creatieve uitlaatklep en leert hoe je een printbaar bedrijf runt. Geloof me, er valt meer te winnen dan te verliezen!

Verandering is je vriend

Heb je die ene vriend die genoeg om je geeft om echt met je te zijn? Die #toughlove-achtige meid die advies geeft, zelfs als het iets is dat we niet willen horen? Verandering is zo. Het kan je een korte tijd ongemakkelijk maken, maar als het je allemaal gaat om wat jou en je toekomst ten goede komt, kies je ervoor om het onbekende pad te blijven bewandelen, want dat is beter dan ellendig blijven!

Laat me je een klein verhaaltje vertellen.

Wist je dat toen ik begon, ik heel veel angsten had!

Niemand gaat deze kopen zei ik toen ik mijn feestversieringsbedrijf begon.

“Kan ik dit goed doen?” vroeg ik toen ik overstapte naar printables.

Er is waarschijnlijk een betere manier om dit te doen zei ik toen ik anderen les gaf.

Om eerlijk te zijn, sommige angsten kwamen uit. Zoals die keer dat ik mijn eerste slechte recensie kreeg! Ugh! Maar weet je wat? Ik kwam toch opdagen! Ik heb alle tegenslagen, de vernedering en de twijfelaars doorstaan. En ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ik vier nu mijn leven door mijn printables-bedrijf te laten groeien met een sterke en onverschrokken houding!

Overwin uw angsten en start nu een printables-bedrijf

Kortom, wat u nu doet, bepaalt uw toekomst. Laat uw geest vandaag niet gevuld worden met angst als u morgen een gunstig resultaat wilt. Elke dag dat je wakker bent, is je kans om dichter bij de persoon te zijn die je hoort te zijn.

Dus zet die kleine twijfelaars in je hoofd stil om uit te rusten en start je printables-bedrijf met vreugde en opwinding!

Als je meteen aan de slag wilt, maar niet weet waar je moet beginnen, doe dan de quiz om erachter te komen welk passief inkomen afdrukbaar geschikt is voor jou. En als je nog steeds geen beslissing hebt genomen, lees dan hier meer over Hoe je EINDELIJK geld kunt verdienen door printables te verkopen.

gerelateerde artikelen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden

Is het verkopen van Etsy Printables te concurrerend?

3 manieren om unieke printables te maken om op Etsy te verkopen

Tot slot, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om erover te lezen Overwin je angsten en start een printables-bedrijf. Ik hoop dat dit u een aantal ideeën geeft over hoe u door uit uw angst te stappen en veranderingen te omarmen, uw printables-bedrijf succesvol kunt maken! Ik help je graag het leven te vieren door middel van feestversieringen en persoonlijke ontwikkeling! Maar bovenal kom ik graag met jou in contact. Neem contact met me op via Instagram en laten we kletsen.

xox

Lindsay

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Evert45.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart