Moet u investeren in een cursus om printables te verkopen?

Steek uw hand op als u overweegt een printables-bedrijf te starten! Als dat zo is, bent u op de juiste plek! Ik schakelde mijn feestversieringen over op printables en het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. In het begin van het maken van printables waren er echter veel onbeantwoorde vragen en angsten die bij me opkwamen. Toen ik begon, wist ik niet van online cursussen die me leerden printables te verkopen. Zou ik, terugkijkend, mijn tijd en geld hebben geïnvesteerd in een cursus om te leren printables te ontwerpen en te verkopen? Laten we praten over het beantwoorden van de vraag, Moet u investeren in een cursus om printables te verkopen?

Let op, deze pagina bevat affiliate links naar producten die ik aanbeveel. Als je iets van deze pagina koopt, ontvang ik mogelijk een klein percentage van de verkoop zonder extra kosten voor jou. Zie voor meer informatie mijn pagina over privacy en openbaarmakingen.

Moet u investeren in een cursus om printables te verkopen?

Wanneer moet u investeren in een cursus om printables te verkopen?

Ben je onlangs een online cursus tegengekomen die je leert hoe je printables ontwerpt en verkoopt op Etsy of ergens anders op internet? Als dat zo is, denk je er misschien over na en vraag je je af: “Moet ik het doen?” Voordat ik haastig naar een harde JA of NEE haast, laten we het hebben over waarom je de vraag in de eerste plaats stelt.

Nou, als je overweegt een cursus te volgen, betekent dat dat je een soort transformatie wilt hebben. Je wilt van iemand die niet weet hoe hij printables op Etsy (of elders) moet maken en verkopen, naar iemand die doet. En dat is hét moment om een ​​online cursus te volgen.

Waarom u niet zou willen investeren in een cursus om printables te verkopen

Maar er komen waarschijnlijk enkele aarzelingen voor u op over waarom u geen online cursus zou willen kopen om printables te verkopen. De eerste is dat je gewoon je weg kunt banen naar een printables-bedrijf en het zelf kunt uitzoeken. Dat zou je zeker kunnen doen. Het is wat ik deed. Maar zou het niet makkelijker zijn als een mentor je er sneller en efficiënter doorheen helpt? Ik zeg ja.

Een andere reden waarom u misschien niet wilt investeren in een online cursus om te leren printables te verkopen, is omdat u misschien niet de stappen neemt die de cursus u opdraagt. Het kan onbewaakt en ongebruikt blijven. Dat is een enorm ding dat gebeurt in de wereld van online cursussen. Zoveel cursussen blijven onopgemerkt. (En ik hoop dat dat niet iets is dat jij doet!) Maar zoals mijn mentor zegt (van wie ik een cursus heb gekocht), zit de transformatie in de transactie. Dit betekent dat als je van plan bent om gratis video’s te bekijken, je dit vaak niet serieus neemt. U maakt niet de daadwerkelijke transformatie naar een printables-verkoper. Door in jezelf te investeren, laat het het universum weten dat je serieus bent en dat je klaar bent om dit een succes te maken echt ding!

Investeren in jezelf is de beste investering

Over investeren in jezelf gesproken, een andere angst die je misschien tegenhoudt, is dat het geldverspilling is om een ​​cursus te kopen over het online verkopen van printables.

Als persoon die in mijn tijd nogal wat online cursussen heeft gekocht, kan ik je vertellen dat het volgen van cursussen en investeren in mezelf het beste is wat ik ooit heb gedaan! Natuurlijk had ik veel dingen zelf kunnen bedenken, maar eerlijk gezegd was er ook veel dat ik niet had kunnen bedenken.

Mensen investeren duizenden dollars in het behalen van een hbo-opleiding waar je een aantal lessen moet volgen waarin je niet eens geïnteresseerd bent! Terwijl een online cursus een onderwerp is waar je enthousiast en gepassioneerd over bent. Waarom zou u het geld (wat waarschijnlijk VEEL minder is dan een universiteit) niet uitgeven aan iets dat u interesseert en opwindt?

Investeren in jezelf en blijven groeien en leren is zo belangrijk. Of je dat nu doet of niet via een online cursus of door gewoon gratis video’s online te bekijken, dat is helemaal aan jou. Maar ik moedig je aan om te blijven leren en te blijven groeien, zodat je kunt leren doen allemaal de dingen die je wilt in het leven!

Moet u investeren in een cursus om printables te verkopen?

Dus, moet u investeren in een cursus om printables te verkopen? Als iemand die beide verkoopt afdrukmateriaal en een cursus genaamd The Abundant Girls’ Guide to Passive Income With Printables op Etsy, ben ik misschien een beetje bevooroordeeld 😉 Maar, zoals ik al zei, ik heb in de loop van mijn tijd als ondernemer veel cursussen gekocht en er was er maar één die ik spijt gehad. En raad eens! Die had een restitutiebeleid (zoals de meeste online cursussen doen!). En ik heb mijn geld terug gekregen. Dus ik zeg go for it meid! Je hebt niets anders te verliezen dan een bloeiende printables business!

gerelateerde artikelen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

Overwin uw angsten en start een printables-bedrijf

Welke printables moet je op Etsy verkopen?

Is de verkoop van printables te concurrerend?

Tot slot, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen: Moet je investeren in een cursus om printables te verkopen? Ik hoop dat dit je wat duidelijkheid geeft om eindelijk te investeren in een online cursus om printables-ontwerper te worden. Ik help je graag het leven te vieren door middel van feestversieringen en persoonlijke ontwikkeling! Maar bovenal kom ik graag met jou in contact. Neem contact met me op via Instagram en laten we kletsen.

xox

Lindsay

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Evert45.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart