Welke printables moet je op Etsy verkopen?

Heb je onlangs gedacht dat het starten van een drukte op het gebied van printables misschien wel de beste creatieve uitlaatklep voor je is? Ik ben het daar helemaal mee eens! Printables maken en verkopen is de meest effectieve en leuke manier om je creatieve vaardigheden te gebruiken om passief inkomen te verdienen! Ik kan me hier absoluut in vinden, want toen ik in mijn bedrijf de overstap maakte naar printables, was dat zo’n game-wisselaar voor mij. Maar misschien direct nadat je super enthousiast bent geworden over het idee van een printables-bedrijf, kijk je op Etsy en realiseer je je dat er letterlijk miljoenen digitale printables beschikbaar. Je vraagt ​​jezelf af: “Wat verkoop ik eigenlijk?” Nou, ik heb je, vriend! Ik ben hier om je te helpen vast te pinnen Welke printables je op Etsy moet verkopen.

Let op, deze pagina bevat affiliate links naar producten die ik aanbeveel. Als je iets van deze pagina koopt, ontvang ik mogelijk een klein percentage van de verkoop zonder extra kosten voor jou. Zie voor meer informatie mijn pagina over privacy en openbaarmakingen.

Welke printables moet je verkopen op Etsy

Het belang van het bepalen van welke printables je op Etsy moet verkopen

Een belangrijk onderdeel van het lanceren van uw printables-bedrijf is beslissen in welke niche u wilt beginnen. Het kiezen van een niche geeft u het voordeel om op een dieper niveau van expertise met uw beoogde klanten te communiceren. Maar al te vaak lijkt het de meest uitdagend onderdeel! Als u uw niche te specifiek maakt, loopt u dan het risico dat er weinig vraag is naar uw printables? Of als u uw niche te breed maakt, zult u moeite hebben om autoriteit te verwerven?

Ik weet dat dit proces ervoor kan zorgen dat je je STUCK voelt! Als je echter eenmaal je printables-niche hebt veroverd, zullen je klanten je bedrijf niet alleen gemakkelijk herkennen, maar zullen ze je ook zien als de expert op dat gebied, en uiteindelijk zul je meer printables verkopen op Etsy.

Worstelen om de juiste niche te kiezen is normaal

Ik ben geen uitzondering op de regel! Het heeft me tenslotte twee jaar gekost om eindelijk op het idee te komen om printables te verkopen, zelfs nadat ik mijn eerste printable op Etsy had verkocht. Ja, ik heb zo lang gewacht. Hoewel ik extreem opgebrand was door het maken van handgemaakte feestversieringen, hield angst me tegen. Ik bedoel, hallo! Er waren al zoveel mensen die afdrukbare feestversieringen op Etsy verkochten! Zou het zelfs de moeite waard zijn om daar mijn nieuwe niche van te maken?!

Blijkt dat de burn-out het heeft gewonnen van mijn angsten! Ik waagde een sprong in het diepe en besloot DIT IS MIJN NICHE.

Waarom wilde u in de eerste plaats printables verkopen?

Misschien zou het goed zijn als we teruggaan naar de reden waarom de meesten van ons in de eerste plaats op het idee komen om printables te verkopen. Ten eerste zijn we OVER onze “echte” banen die ons niet toestaan ​​om creatief te zijn. We bevinden ons in industrieën die ons niet opvrolijken of ons toestaan ​​om gewoon te ontspannen en te creëren. En dat, mijn vriend, is waarom ik van printables hou en waarom ik zeg dat het maken en verkopen van printables de meest effectieve en leuke manier is om je creatieve vaardigheden te gebruiken om passief inkomen te verdienen. Dat komt omdat het ons alles geeft wat onze ‘echte baan’ niet heeft. Dat vermogen om creatief te zijn, plezier te hebben EN geld te verdienen.

Het klinkt toch als een droom?

Ontdek welke printables je op Etsy moet verkopen, zodat je die droom kunt waarmaken

Dus, wat is het eerste dat ik aanbeveel bij het kiezen van een niche voor uw printables-bedrijf? Nou, de eerste is je intuïtie volgen. Wat bracht dit idee in de eerste plaats op gang? Heb je een printable gezien die je cool vond op Etsy? Zei je tegen jezelf: “Dat zou ik zoveel beter kunnen”. Of misschien heb je de printable van iemand anders gekocht en dacht je, wauw wat leuk, dat zou ik moeten doen. Weten waar je je inspiratie hebt gevonden, is een enorm ding dat je wijst waar je heen moet! Het is het Universum dat je een teken geeft!

Wat doe je dan met dat bord? Nou, je neemt de volgende beste stap. En de volgende beste stap is misschien lezen over een paar van de beste manieren om passief inkomen te verdienen op Etsy. OF, je zou zelf wat onderzoek kunnen doen op Etsy en Pinterest en ontdekken waar je naar toe trekt.

Hoe u eindelijk uw printables-niche kunt nagelen

Het onderzoek doen om erachter te komen wat er is, is a groot eerste stap. Maar vaak is het te moeilijk om de De volgende stap uit angst. En dat is waar ik je mee wil helpen.

Ik heb een gratis training gemaakt op Hoe u uw printables-niche kunt nagelen om mensen zoals jij te helpen hun creativiteit om te zetten in inkomsten en plezier! Want als je eenmaal je niche hebt gevonden, kun je daar EINDELIJK mee beginnen.

In deze training ontdek je de exacte printables die je moet ontwerpen en verkopen, krijg je de duidelijkheid waar je naar hunkert naar waar je je energie op moet richten, en ontdek je wat de toekomst biedt nadat je je niche hebt genageld!

Dus als je hart je roept om printables te maken, wacht dan niet nog een dag om zo snel mogelijk te beginnen leuk en effectief manier om je creatieve vaardigheden te gebruiken om passief inkomen te verdienen.

gerelateerde artikelen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

Overwin uw angsten en start een printables-bedrijf

Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden

Is de verkoop van printables te concurrerend?

Tot slot, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen over Welke printables moet je verkopen op Etsy?. Ik hoop dat dit je wat ideeën geeft over hoe je je printables-niche kunt bepalen, zodat je eindelijk een printables-bedrijf kunt beginnen. Ik help je graag het leven te vieren door middel van feestversieringen en persoonlijke ontwikkeling! Maar bovenal kom ik graag met jou in contact. Neem contact met me op via Instagram en laten we kletsen.

xox

Lindsay

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Evert45.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart