Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden

Ben je een aspirant-creatief en wil je printables gaan verkopen als bijbaantje? Het geeft tenslotte voldoening om geld te verdienen met je hobby’s en passie, toch? Voordat je begint met zoeken, “Hoe word ik rijk van bijzaken” of “Kan ik snel geld krijgen van printables”, wil ik je helpen ontdekken Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden.

Let op, deze pagina bevat affiliate links naar producten die ik aanbeveel. Als je iets van deze pagina koopt, ontvang ik mogelijk een klein percentage van de verkoop zonder extra kosten voor jou. Zie voor meer informatie mijn pagina over privacy en openbaarmakingen.

Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden

Ten eerste werd ik niet zomaar op een dag wakker en had ik heel veel printables-klanten. De reis die ik doormaakte was een proces, en ik hoop dat dit wat licht werpt terwijl je ernaar streeft om je printables side hustle-bedrijf te creëren.

Hoe ik begon met het verkopen van printables

Voordat ik met printables begon, bevond ik me op een van de dieptepunten van mijn leven. Vlak nadat ik mijn dochter had gekregen, leed ik aan een postpartumdepressie. Ik moest aan mezelf werken om mijn plek in de wereld te vinden.

Ik heb geleerd dat we, om geluk te vinden, onze plek in de wereld kunnen vinden door de vaardigheden die we hebben te omarmen en als uitlaatklep te gebruiken. Dingen mooi maken heeft me altijd voldoening gegeven en ik dacht “Hé, misschien is een printables-bedrijf mijn pad om mijn creatieve uitlaatklep te uiten.”

Fast-forward naar vandaag, ik kan zeker zeggen dat ik mijn passies omzet in winst!

Waarom het verkopen van printables geen plan is om snel rijk te worden

Als je net begint met de drukte van je printables en het ziet als een plan om snel rijk te worden, faal je al bij de eerste stap. Deze snel-rijk-mentaliteit houdt in dat u het geld de overhand laat hebben, in plaats van dat u het geld controleert.

Bovendien, als we geld als de belangrijkste drijfveer zien, heeft ons ego de touwtjes in handen. Wanneer het ego de touwtjes in handen heeft, vormt concurrentie een bedreiging en hoeveel verkopen we ook krijgen, het zal nooit genoeg zijn. Voor je het weet, begin je helemaal opnieuw terwijl je naar de volgende gelegenheid springt om snel rijk te worden.

Als uw doel echter groter is dan u, creëert u een ruimte voor succes en groei. Mijn creativiteit uiten door middel van printables dient als een verlengstuk van wie ik ben. Dit helpt me om geaard en dankbaar te blijven tijdens mijn afdrukbare zakelijke reis. Het stelt me ​​​​in staat om mijn kleine en grote overwinningen te omarmen, terwijl ik objectief en opzettelijk blijf bij mijn volgende stap.

Zonder een bepaald doel zal geld je gedachten, emoties en leven beheersen.

Met zoveel beschikbare opties om te verdienen in een bijzaak, wil ik je helpen met een gids over hoe je snel-rijk-snel-schema-bijzaken kunt herkennen:

Hier zijn de rode vlaggen van een plan om snel rijk te worden

 1. Is er een belofte dat deelname uw geld in een mum van tijd zal verdubbelen of verdrievoudigen? Als het een ja is, zeg ik rennen!
  Printables maken vergt hard werken en vastberadenheid. U moet vooraf tijd en moeite investeren om de vruchten aan de achterkant te plukken.
 2. Is uw geld afhankelijk van het werven van anderen om samen met u een product te verkopen? Slagen voor!
  Mijn moeder deed een paar MLM’s, en begrijp me niet verkeerd, ze kunnen geweldig zijn! Maar er zijn zoveel schaduwrijke, toch?
 3. Is er een vereiste maandelijkse aankoopvereiste van bedrijfsproducten of voorraad die u moet aanhouden? Sta op en vertrek!
  Daarom ben ik dol op printables. Het staat allemaal op mijn computer! En godzijdank daarvoor, want we hebben echt een slechte opslag in mijn huidige huis LOL!

Hier zijn de groene vlaggen van het verkopen van printables

 1. Je doet waardevolle vaardigheden op die je overal in het leven kunt gebruiken.
 2. De startkosten wegen niet op tegen de waarde die u ervan zou ontvangen.
 3. Er is NUL druk om “doelen” te halen. Je hebt de vrijheid om te stoppen, klein te blijven of groots te worden!

De empowerment van het hebben van een printables side hustle-bedrijf is zo lonend. En wie weet, misschien over een paar maanden of over een jaar, kan je nevenactiviteit uitgroeien tot iets groters. Hoewel het pad naar financiële vrijheid het doel van elke ondernemer is, moet u ervoor zorgen dat u uw printables-drukte benadert met de juiste mentaliteit die ertoe leidt dat u een geweldig doel opbouwt. Denkt u erover om een ​​printables-bedrijf te starten als bijbaantje? Doe de quiz om erachter te komen welke printables je moet maken voor een passief inkomen.

recente artikelen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

Is de verkoop van printables te concurrerend?

3 manieren om unieke printables te maken om op Etsy te verkopen

Overwin uw angsten en start een printables-bedrijf

Tot slot, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen waarom het verkopen van printables geen manier is om snel rijk te worden. Ik hoop dat dit u enkele ideeën geeft over hoe u niet gelukkig, vervuld of succesvol zult worden als u uw printables-bedrijf beschouwt als een plan om snel rijk te worden. Ik help je graag het leven te vieren door middel van feestversieringen en persoonlijke ontwikkeling! Maar bovenal kom ik graag met jou in contact. Neem contact met me op via Instagram en laten we kletsen.

xox

Lindsay

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Evert45.nl
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart