Hoe u de verkoop van printables en uw fulltime baan in evenwicht kunt brengen

Denkt u erover om een ​​printables-bedrijf te starten!? Als dat zo is, bent u op de JUISTE plek, mijn vriend! Ik schakelde mijn feestversieringen over op printables en het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. U vraagt ​​zich misschien af Hoe u de verkoop van printables en uw fulltime baan in evenwicht kunt brengen. Dus laten we erover praten!

Let op, deze pagina bevat affiliate links naar producten die ik aanbeveel. Als je iets van deze pagina koopt, ontvang ik mogelijk een klein percentage van de verkoop zonder extra kosten voor jou. Zie voor meer informatie mijn pagina over privacy en openbaarmakingen.

Hoe u de verkoop van printables en uw fulltime baan in evenwicht kunt brengen

Kan ik een fulltime baan hebben en printables verkopen?

Vergeet te zijn of niet te zijn! De ECHTE vraag is: kun je printables verkopen en je fulltime baan behouden? Het antwoord is HECK JA! Ik begon mijn printables-bedrijf met een fulltime marketing- en communicatiefunctie bij een groot bedrijf en niemand was wijzer.

Het was eerlijk gezegd levensreddend omdat, zoals je misschien weet, je 9-5 baan soms tekortschiet om je vervuld te houden. U kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar meer manieren om creatief te zijn in uw leven. Of misschien ben je op zoek naar iets dat je een doel geeft. Wat je ook zoekt buiten je 9-5, je kunt het vinden door printables aan de zijkant te verkopen!

Hoe u de verkoop van printables en uw fulltime baan in evenwicht kunt brengen

Om succesvol te zijn in het verkopen van printables terwijl je een fulltime baan hebt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Een van de dingen die je moet leren, is goed tijdmanagement. Dat is tenslotte waar als je twee van alles in evenwicht houdt! Als je een moeder bent, ben je hier waarschijnlijk al heel goed in en weet je het niet eens!

Een ander ding dat u moet ontwikkelen, is een systeem om de zaken georganiseerd en op hun plaats te houden in uw printables-bedrijf. We bespreken veel van deze processen in mijn kenmerkende programma, The Abundant Girl’s Guide to Passive Income With Printables op Etsy. Maar de belangrijkste reden waarom je systemen en organisaties wilt creëren, is om burn-out te voorkomen. De reden dat we in de eerste plaats een printables-bedrijf hebben, is tenslotte om een ​​uitlaatklep te creëren om onze creativiteit te uiten en om ons NIET gestrest te voelen. We willen niet dat het als een hele klus voelt, anders schiet het zijn doel voorbij!

Meer sleutels tot succes bij het hebben van een printables side drukte

Hier zijn nog een paar tips voor het creëren van een succesvolle drukte bij het printen:

Bekijk uw 9-5 als een troef

Natuurlijk willen we allemaal onze dagelijkse baan opzeggen om onze dagdromen waar te maken, maar soms kost het tijd. Het is goed om je baan te zien als een troef die je helpt om daarnaast te blijven doen wat je leuk vindt. Als je je 9-5 niet had, zou je jezelf niet kunnen onderhouden en je vrije tijd kunnen besteden aan het creëren van een printables-imperium. Dus wees dankbaar dat het er is!

Zoek een mentor

Toen ik mijn bedrijf begon, leerde ik van een aantal geweldige online ondernemers die me gemotiveerd en geïnspireerd hebben gehouden om door te gaan. Als ik ze niet had, WEET ik dat ik niet zo ver zou zijn gekomen als ik nu heb.

Weet wanneer je moet rusten

Als zelfbenoemde DO-er weet ik dat mijn natuurlijke natuur is om GO GO GO te gaan. DOEN DOEN! Maar iets wat ik me tijdens mijn printables-reis heb gerealiseerd, is dat ik moet rusten. Ik zorg er graag voor dat wanneer ik aan het werk ben, ik opzettelijk aan het werk ben. Ik scrol niet op sociale media. Ik ben mijn printables aan het maken en aan het opsommen. Als het dan tijd is om te rusten, voel je je niet schuldig. Je weet dat je die dag alles hebt gedaan wat je kon.

Evenwicht tussen de verkoop van printables en uw fulltime baan

Het balanceren van je tijd in het verkopen van printables en je fulltime banen vergt inzet en discipline. Het belangrijkste is het opzetten van systemen en grenzen die ervoor zorgen dat je in een duidelijke richting beweegt. Beide zijn tenslotte kansen en overvloed die je in je leven hebt.

gerelateerde artikelen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

Moet u investeren in een cursus om uw printables-bedrijf te starten

Spijker uw printables-niche

Is de verkoop van printables te concurrerend?

Tot slot, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen hoe je de balans kunt vinden tussen het verkopen van printables en je fulltime baan! Ik hoop dat dit je laat zien dat het mogelijk is om een ​​bijzaak te maken door middel van printables. Ik help je graag het leven te vieren door middel van feestversieringen en persoonlijke ontwikkeling! Maar bovenal kom ik graag met jou in contact. Neem contact met me op via Instagram en laten we kletsen.

xox

Lindsay

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Evert45.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart